Ruim assortiment glasplaten, ruiten, zonwering en meer

Contact

Ruim assortiment glasplaten, ruiten en meer

Contact

Ruim assortiment glasplaten, ruiten en meer

Contact

Is de glazen salontafel aan diggelen of is het tijd voor een nieuwe glazen douchedeur? Hebben de buurjongetjes een voetbal door uw ruit geschopt of houdt u graag de warmte binnen met behulp van isolerende ramen? Glashandel Haco Glas uit Maastricht levert en plaatst een grote diversiteit aan glas.

Glas in iedere gewenste vorm of maat

HR++

HR++ is dubbelglas waarin extra coating en Argon-glasvulling zijn aangebracht. Dit type glas biedt optimaal comfort en zorgt ervoor dat u minder hoeft te stoken voor dezelfde warmte. Daarmee kunt u dus flink besparen. De HR++ dubbele beglazing is ontworpen om kou naar buiten af te voeren en de warmte juist binnen te houden. Het isoleert minimaal vijf keer beter dan enkel glas en ongeveer drie keer beter dan standaard dubbelglas. HR++ wordt op dit moment het meeste toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. Verzeker uzelf van optimale warmte en isolatie met HR++ dubbelglas van Glashandel Haco Glas.

Lees meer over besparen met HR++ op Milieu Centraal

Thermische isolatie

Waarom zou u meer geld uitgeven dan nodig is? Bespaar nu op uw stookkosten en profiteer direct. Niet alleen uw verwarmingskosten dalen hiermee, u draagt ook een steentje bij aan het milieu. Thermisch isolerende beglazing komt tegemoet aan beide aspecten. Door een coating in combinatie met een vulling van speciaal glas verliest u minder warmte. Door de goede combinatiemogelijkheid met diverse soorten functioneel glas, is de isolerende beglazing

favoriet bij de meest uiteenlopende bouweisen. Zowel in de nieuwbouw als bij renovaties.

Zonwering

Zonwerend glas, ook wel bekend als ZHR++, bestaat uit twee glasbladen die gescheiden worden door een hol, metalen kader. Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie hermetisch af.
De buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een hele dunne, transparante coating van edelmetaal. Dit zorgt voor een optimale zonwering. De spouw tussen de glasbladen is gevuld met Argon (isolerend glas), voor perfecte isolatie.

Geluidsisolatie

Woont u in de drukke stad en kunt u niet goed slapen omdat u last heeft van geluidsoverlast? Of heeft u last van geluiden van buiten in het algemeen? Kies dan voor geluidswerend glas. Deze glassoort werkt als een geluidsmuur en houdt geluid buiten. De geluidsoverdracht wordt met geluidsisolatieglas dan ook aanzienlijk beperkt. Ook als het gaat om twee ruiten van verschillende dikte (met verschillende eigen frequenties), of om gelaagd veiligheidsglas met een geluiddempende folie. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Veiligheid

Een groot glasoppervlak hoeft niet direct te betekenen dat het onveilig is. Voor dit soort oppervlakten kiest u voor veiligheidsglas. Gelaagd veiligheidsglas blijft zelfs bij een inbraakpoging nog in het kozijn. Er ontstaat geen toegangsopening. Dieven hebben geen kans! Maar, veiligheidsglas beschermt niet alleen tegen inbraak; ook wordt voldaan aan alle eisen voor beglazingen boven het hoofd en veiligheidsbeglazingen in woonhuizen, serres en openbare gebouwen. Veilig en sterk glas dus. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op voor meer informatie over veiligheidsglas.

Schaduw

Een overvloedige lichtinval kan in sommige gevallen storend zijn aangezien de invallende zonnestralen behalve licht ook energie, in de vorm van warmte, transporteren. Denk daarom als u aan glas denkt ook eens aan gepaste zonwering. Wij leveren een speciaal systeem van jaloezieën die geplaatst wordt in de ruimte tussen de isolerende beglazing. Meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in.

Warm Edge

Warmtebruggen zijn zwakke plekken aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Ze veroorzaken een groter warmteverlies of lagere temperaturen van het oppervlak binnenin, waardoor er condens- en schimmelvorming plaats kan vinden. Warm Edge-glas houdt de kanten aan de rand van de beglazing warm. Zo blijft warmte in de ruimte. Het gevaar van condensatie aan de glasrand wordt geminimaliseerd, het venster blijft mooi schoon en droog en dat draagt bij aan een gezond klimaat in het pand.

Borstweringselementen

Vacuüm isolatiepanelen zijn de ideale gevelelementen bij hoge vereisten voor thermische isolatie. Deze kunnen als isolerende beglazing in gewone gevelconstructies worden geplaatst. De maximale isolatie van de borstweringselementen wordt door bijna nieuw materiaal in de kern verkregen. De micro-poreuze isolerende stof in het vacuüm, in een gasdicht folieomhulsel, heeft een uiterst laag geleidingsvermogen. Op die manier ontstaat een uitstekende thermische isolatie. U heeft de keuze uit een groot aantal RAL- of NCS-kleuren. Zo vindt u altijd een kleur die goed bij uw gevel past. Meer weten? Neem direct contact op. 

Isolatieglas met glas-in-lood

Glas-in-lood staat garant voor sfeer en kleur in uw interieur. Het geeft een kamer of ruimte een hele specifieke sfeer. Het licht wordt subtiel gebroken en tegelijkertijd gekleurd zodat de hele ruimte gehuld wordt in een kleurengloed. Deze kleuren zijn door de stand van de zon ieder moment van de dag anders. Bent u op zoek naar glas-in-lood? Neem contact met ons op. Naast nieuwe glas-in-loodpanelen kunnen wij ook oude glas-in-loodpanelen in dubbelglas plaatsen. Deze panelen worden dan aangepast en opnieuw verlood.

Lichtstraat

Wilt u graag meer daglicht in uw woning? Wilt u eens wat anders dan een lichtkoepel in uw woning? Denk dan eens aan een lichtstraat. Een lichtstraat is toepasbaar bij zo goed als ieder plat dak. Wij plaatsen de lichtstraat in de door de aannemer afgewerkte sparring. Lichtstraten kunnen voorzien worden van diverse glassoorten zoals zonwerend glas of warmteglas. Meer weten? Neem contact met ons op.